Firmax3


KRIM PENEGANG YANG BERKESAN SERTA MERTA.


FIRMAX3 sebagai penstabil hormon yang sempurna ,krim firmax3 ialah formulasi sempurna dan diakui sebagai pemulih hormon semulajadi yang terbaik .BINTANG BARU DUNIA KECANTIKAN DAN BIO-PERUBATAN yang lebih efektif dan berkesan.kandungan istImewanya diketahui mengimbangi pengeluaran hormon secukupnya untuk kesihatan dan kehidupan yang sempurna .juga sebagai pencegah phytohormone, mengimbangi metabolism, antioksida dan merehatkan otot.

Produk terbaru dan trend  terbaru untuk mengebukan dan mengembalikan kejelitaan wanita. Kalau dah cantik cuma nak lebih menarik dan menawan sesiapa melihat. Tak perlu tukar produk kecantikan sedia ada, cuma sapu sikit di nadi tangan , akan lihat perubahan wajah serta merta.


TEKNOLOGI NANO
Menyerap dan bertindak serta merta dalam beberapa saat sahaja. Bertindak sebagai anti penuaan, menggebu, mencerah, serta menaikkan seri wajah

KELEBIHAN KRIM FIRMAX3

UNTUK WANITA:-

 1. Mengimbangi hormon badan
 2. Menegang dan menaikan payu dara
 3. Mencerah dan mengebukan wajah
 4. Menaikkan seri wajah
 5. Menghilangkan jeragat
 6. Mengurangkan dagu dua
 7. Mengurangkan bawah lengan yang kendur
 8. Menegangkan perut dan membentuk pingang
 9. Menghilangkan simptom monopouse
 10. Mengurangkan sakit sengugut
 11. Mengurangkan kedut wajah
 12. Mengurangkan stres dan sakit kepala
 13. Mengawal hormon thyroxin
 14. Membentuk pungung dan peha yang cantik
 15. Menghilangkan sakit gigi
 16. Mengetatkan faraj
 17. Membantu masaalah resdung
 18. Meningkatkan selera seks

UNTUK LELAKI:-

 • Membangunkan tisu reproduktif lelaki seperti testis dan prostat.
 • Membentuk ciri seksual, sekunder termasuk otot kasar, tulang dan pertumbuhan misai dan bulu.
 • Mengekalkan kesihatan tubuh dan mencegah osteoporosis
 • Meningkat nafsu seks.
 • Membantu meningkatkan tenaga dan daya tumpuan
RINGKASNYA FIRMAX3, yang TERBAIK semua dalam satu.PELBAGAI KEGUNAAN hanya SAPU DI NADI TANGAN sahaja,tidak perlu meningalkan alat kecantikan yang sedia ada, menjadikan anda cantik diluar dan didlm serta memukau sesiapa yg melihat .

Kesan segera Firmax3:

1.   Berlaku penegangan kulit pada seluruh badan.
2.   Menaikkan seri wajah dan kulit.
3.   Kulit kelihatan lebih gebu cerah berseri.
4.   Mengurangkan saiz pori pori dan garis halus.
5.   Badan terasa lebih panas dan bertenaga.
6.   Menghilangkan kesakitan
7.   Mengurangkan sakit kepala.
8.   Menegangkan Payudara.
9.   Mengurangkan eyebag.
10. Badan lebih bertenaga
11. Darah haid berwarna merah terang dan lebih cair
12. Mengurangkan senggugutKesan 1-3 Hari penggunaan Firmax3:

1. Pada orang yang tinggi kandungan kolesterol, Kulit dan najis jadi berminyak akibat pembuangan kolesterol melalui kulit dan najis masa permulaan guna.
2. Pakaian terasa lebih longgar.
3. Payudara kembali berisi dan makin tegang
4. Kulit makin gebu dan tegang
5. Kedutan pada kulit menghilang


Penggunaan berterusan selama 3 bulan akan kekal kesannya kerana hormon badan telah sedia aktif. 

Berminat ?? Whatsapp/Sms ke 017 3252452
  
Kesan Pembaikan Firmax3:

1. Orang yg hatinya rosak atau darah kotor berkemungkinan akan keluar ruam/jerawat pada kulit kerana kesan penyucian darah dalam masa 1-7 hari permulaan tetapi akan hilang dan tak meninggalkan parut.

2. Orang yang tinggi Kolesterol, Muka dan kulit jadi makin berminyak akibat pembuangan lebihan lemak bawah kulit 1-3 hari penggunaan.

3. Haid yang pertama selalunya lebih awal 2-3 hari,  pendarahan lebih dari biasa masa haid pertama akibat pencucian rahim.


Picture

Picture

       SEBAHAGIAN KANDUNGAN ASAS FIRMAX3

Picture

KENAPA KEGELIA AFRICANA EXTRACT TERBAIK DALAM RAWATAN UNTUK KULIT ?

KEGELIA AFRICANA ditanam di sub sahara africa ,pokok kegelia africana menghasilkan bunga dan buah yang besar ,orang-orang asli dirantau ini telah lama mengunakan sebagai perubatan dan kosmetik .banyak sayrikat kosmetik dieropah telah mengakui ektract kegelia dapat membantu system pemulihan kulit. Penyelidikan perubatan juga telah mendedahkan bukti bahawa kegelia ektract berkesan dalam membantu merawat kanser meloma dan kanser kulit


MEMBANTU MENNGANJALKAN KULIT

Satu pasukan lima saintis india menjalankan kajian siantifik meliputi kajian extract kegelia dipusat perubatan kosmeseutikal ,dalam laporan mereka yang disiarkan pada 2009 NATURAL PRODUCT RADIANCE ,yang juga dikenali pada 2011 sebagai INDIAN JURNAL OF NATURAL PRODUCT RESOURCES ,mereka memetik kajian yang mendapati bahan aktif kegelia termasuk saponon ,flavonoid leteolin dan qlientin prtokimia ini membantu mengukuhkan dan menstabilkan gentian kologen yang menyokong kulit .sekaligus membantu menganjalkan kulit .Beberapa kajian mendapati bahawa terutamanya extract kegelia berkesan mengukuhkan bhg dalam kulit dan menganjalkan payudara.


MENCEGAH KANSER KULIT DAN KANSER PAYUDARA

Pentelidikan di ireland utara dalam kajian mereka untuk menilai keupayaan pelbagai sebatian daripada extract kegelia dapat menghentikan penyebaran sel kanser kulit .menurut kajian ini juga melibatkan pengamal perubatan moden dan tradisional extract kegelia boleh merawat kanser kulit dan ganguan penyakit kulit yang lain. Kajian terhadap beberapa sebatian extract kegelia dan diuji terhadap sel-sel kanser dimakmal  ,mendapati sifat-sifat anti kanser yang ketara ,dari pelbagai sebatian termasuk antaranya insocoumarins ,demethylkigelin ,krgelin ,oleic ,henicosanoic fatty acids ,ferulic acid ,furanaphthoquinone2 .hydvoxyethyl ,nephtho,fulan4 ,9 dione dalam penemuan mereka yang disiarkan dalam isy 2010 PLANTA MEDICA ,penyelidikan menyatakan furonaphthoquinone amat berkesan amat berkesan melawan sel-sel kanser payudara


LAIN-LAIN MANAFAAT 

Dalam kajian semula yang meliputi aplikasi kosmeseutikal kegelia ,pengarang 2009 NATURAL PRODUCT RADIANCE .artikal melapurkan kegelia extract telah digunakan secara meluas sebagai bahan aktif untuk formulasi kosmetik .Product berasaskan extract kegelia boleh membantu menegang dan melembutkan kulit. tindak balas nya dengan merangsang hormon berkeupayaan mengurangkan garis-garis halus ,kedutan kulit ,menghilangkan sel parut seterusnya menganjal dan menegangkan kulit .Secara semulajadi mencerahkan pigmentasi ,mengurangkan kecatatan kulit dan meningkatkan peredaran darah dibawah kulit .